Inschrijven

Zwemmers die reeds in de zwemschool zitten schrijven zich opnieuw in tijdens de (voor)laatste les in het zwembad. Enkel nieuwe zwemmers schrijven zich in via deze pagina

Na inschrijving komt u op de ‘wachtlijst’ terecht.

2 à 3 weken voor de start van de nieuwe reeks, ontvangt u een mail met de volgende informatie:

• Uw kind kan niet deelnemen aan de volgende reeks: u schuift naar boven op de wachtlijst en zal bij het begin van de volgende reeks gecontacteerd worden. U kan ons een mail sturen om verwijderd te worden van de wachtlijst.
  • Uw kind kan wel deelnemen aan de nieuwe reeks: Kinderen van 3 jaar worden niet getest. Zij starten in de ‘kikkers-groep’. De eerste 2 lessen wordt bekeken of er een doorschuiving kan gebeuren.
    Oudere kinderen worden op het testmoment verwacht. Onze lesgevers bepalen in welke groep kan gestart worden. Afhankelijk hiervan wordt dag en uur van de les afgesproken.

Aanmeldingen voor de competitiegroep komen eveneens op de wachtlijst terecht. Hier ontvangt u binnen 2 weken antwoord ivm een testmoment (jaarwerking, geen reeksen).

Belangrijk bij het invullen van het inschrijvingsformulier:

• Kijk goed na of er geen fouten staan in de gevraagde contactgegevens; we kunnen u anders niet contacteren.
  • Trainingsgroep: graag invullen of het gaat om een nieuwe inschrijving zwemschool, competitie, volwassenen of vrij zwemmen.
  • Info: is het kind broer of zusje van een zwemmer die al zwemt bij ons, heeft het kind al zwemles gevolgd, moeten we rekening houden met iets?...Vragen/ opmerkingen kan u hierbij vermelden of versturen via kazschoonhoven@hotmail.com.

Wanneer u zich aansluit bij onze zwemclub, sluit u ook automatisch aan bij de Vlaamse Zwemfederatie.

Klik hier om het inschrijvingsformulier te openen.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Privacy Statement :

Iedereen die aansluit is opgenomen in het adressenbestand van en beheerd door de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven vzw en heeft er inzage en recht op correctie. Deze gegevens worden enkel gebruikt zoals binnen een normale leden administratie gebruikelijk is. Wie wenst aan te sluiten bij de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven v.z.w. kan dit na het invullen van een inschrijvingsformulier. De aanvrager zal een test afleggen, waaruit blijkt dat hij/zij voldoende kan zwemmen. Indien hij/zij niet voldoende kan zwemmen, nl. 25m zwemmen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen, kan er uitsluitend aangesloten worden langs onze zwemschool. Bij toetreding betaald men lidgeld en lesgeld per quadrimester voor zwemschool of competitie, of lidgeld en beurtenkaart voor recreatie. Wie toetreedt zonder het afleggen van een test en het niet aanschaffen van een beurtenkaart, wordt geregistreerd als steunend lid en heeft geen toegang tot het zwembad.