Competitie

Competitiezwemmers groeien voort uit onze PACO-jeugdzwemmers. Wanneer alle zwemslagen voldoende beheerst worden door het kind kan deze ervoor kiezen om competitie te zwemmen. Dit betekent dat het kind wordt getraind om wedstrijden te zwemmen.

Op het moment dat een trainer je aanspreekt om voor een vergunning te gaan zal de  zwemmer documenten meekrijgen om naar de sportdokter te gaan. Het is belangrijk dat onze sporters een jaarlijkse controle ondergaan zodat we als club de gezondheid en vordering kunnen opvolgen.

KAZS zemmen competitietraining

Zwemmen is een zeer technische sport, een sport waar moet getraind worden indien men wil presteren.
Wij raden dan ook aan om drie keer per week te komen trainen. Deze trainingen gaan door op:

maandag

van 18.30u tot 20.00u

dinsdag

van 19.00u tot 20.30u

woensdag

van 15.30u tot 18.00u
►►plaatsen beperkt

Droogtraining + competitie-training
►►op aanvraag bij trainer Daan
(niet in de maand augustus)

vrijdag

van 16.30u tot 19.00u
►►plaatsen beperkt

Droogtraining + competitie-training
►►op aanvraag bij trainer Daan
(niet in de maand augustus)

zaterdag

van 17.30u tot 19.00u

Competitie-training

Een competitiezwemmer neemt natuurlijk ook deel aan wedstrijden. Informatie over die wedstrijden worden steeds doorgestuurd via e-mail en is altijd bespreekbaar met de betrokken trainers. Verwacht niet direct topprestaties, bij de ene komen die sneller dan bij de andere. De trainers begeleiden onze zwemmers op eigen tempo in hun kennen en kunnen om op een aangename manier die prestaties te verbeteren.

Veel zwemplezier

Komende wedstrijden:

Je vindt ze terug in onze kalender

KAZS competitiezwemmer wisselbeker VBCM 23/4/2017

Filmpje over onze zwemstage voor competitiezwemmers in Hongarije (juli 2013).

Bijlage: